Opening kampeerseizoen

In 2010 startte het kampeerseizoen – en nog steeds! – op 15 maart. Inderdaad: vroeger dan de meeste campings. Stonden er campinggasten aan onze deur: ‘Heeft u een plekje?’ Wij, als startende ondernemers waren daar toen nog niet op voorbereid.
Hoe anders is dat 10 jaar later!
Al werkt het weer niet mee, we zorgen voor mooie plantenbakken met violen of bollen. De toiletruimte is van boven tot onder gepoetst. De paden zijn geveegd, de ramen gelapt en het gras gemaaid.
We kijken er weer naar uit om u een heerlijk verblijf op de Niezinghoeve te geven.
Laat het kampeerseizoen maar beginnen!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

6 reacties op “Opening kampeerseizoen

 1. Henk, Ine en Lobke zegt:

  Kleinschalige gezellige camping met veel sfeer! Ruime zonnige plekken! Camping ziet er zeer verzorgd uit en de eigenaren zijn erg gastvrij! Een aanradertje!!

 2. Greetje de Hullu zegt:

  Wat hebben we genoten van ons verblijf op camping Niezinghoeve. Bij aankomst werden we hartelijk begroet door Dick die ons me zijn gezellige babbel wegwijs maakte op zijn bedrijf. Onze camper kreeg een ruime, rustige plaats toegewezen. We voelden ons er meteen thuis.
  De camping was keurig onderhouden. Er waren bloembakken vol kleurige violen, lantaarns met brandende kaarsen ’s avonds, heerlijke warme broodjes op onze capingtafel zondagochtend en superschone sanitair. Heel leuk was het ook om te snuffelen in de schuur waar Hanneke haar kleine brocante spulletjes verkoopt. Een pluspunt voor ons was het wandel/fietspad naar Ruinen vlakbij de camping. Een rustig pad om ons hondje uit te laten.
  Hanneke en Dick, hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. Dat nog maar veel gasten de weg naar jullie camping mogen vinden.
  Bram en Greetje de Hullu

  • Hanneke Kamper zegt:

   Beste Greetje en Bram,
   Een wat late reactie, maar niet minder gemeend.
   Wat een fijne reactie om te lezen!
   hopelijk zien we je weer eens terug!

   Hartelijke groet, Dick en Hanneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.