Groepsaccommodatie “Knop Om”

De naam zegt het al: zodra je de drempel overstapt, dan gaat de knop om. Onze bedoeling is om een ontspannen verblijf aan te bieden zonder pretenties. We bieden ons huis in vertrouwen aan je toe, en hopen dan ook dat er met respect in én om geleefd wordt. En dat houdt ook in dat er met de campinggasten rekening wordt gehouden.
We horen vaak dat het huis gezellig is ingericht, van alle gemakken voorzien. Gemoedelijkheid èn gezelligheid staan bij ons voorop.

Groepsaccommodatie “Knop Om” bevindt zich in het achterhuis van De Niezinghoeve en grenst aan de minicamping, afgescheiden door een beukhaag. ’s Zomers zul je een andere sfeer ervaren dan in het najaar, wanneer de minicamping gesloten is; zoek je  de rust van het najaar, of ervaar je de gemoedelijkheid van de minicamping?

De groepsaccommodatie biedt ruimte aan 5 tot 16 personen en is daarmee uitermate geschikt voor families en vriendengroepen. Elke slaapkamer is met een knipoog ingericht op thema bloem, vogel, wei, heide, schaap en bos. Er is een speelveld met voetbaldoelen, alsmede 2 mammoetskelters, een loopfiets,  driewieler, stepjes én een traptractor. Speelgoed, boeken en tijdschriften zijn volop aanwezig.
Let op: dit veld is tijdens het kampeerseizoen in gebruik als campingveld en kan dus beperkt of niet te gebruiken zijn als speelveld! Maar ook dan kan er veilig geskelterd of gefietst worden. De campinggasten kijken er met plezier naar.

De bedden zijn voorzien van een- of tweepersoonsmatrassen. Elk bed heeft een eenpersoons dekbed. Er zijn twee kinderbedjes en -stoelen aanwezig. Hier kun je gratis gebruik van maken. Max. 2 honden zijn welkom, aangelijnd op het terrein.

De indeling

Begane grond
– aparte woonkeuken en zitkamer
– 2 slaapkamers ( totaal 4 slaapplaatsen 2-2 )
– 2 badkamers, die volledig gemoderniseerd zijn.
– een van alle gemakken voorziene keuken en een gezellige l-vormige eethoek
– * 2 combi ovens, vaatwasser, koelkast, apart tafelmodel diepvries, Senseo en koffiefilter-apparaat

Bovenverdieping
– 4 slaapkamers op de 1e verdieping ( totaal 12 slaapplaatsen: 4-4-2-2 )*, elk met een wastafel
– een toiletruimte

Bekijk foto’s van onze groepsaccommodatie / Familiehuis