Vakantieboerderij “Knop Om”

Vakantieboerderij “Knop Om” bevindt zich in het achterhuis van De Niezinghoeve en grenst aan de minicamping, afgescheiden door een beukhaag. ’s Zomers zul je een andere sfeer ervaren dan in het najaar, wanneer de minicamping gesloten is; zoek je  de rust van het najaar, of ervaar je de gemoedelijkheid van de minicamping?

De vakantieboerderij biedt ruimte aan 5 tot 16 personen en is daarmee uitermate geschikt voor families en vriendengroepen. Elke slaapkamer is met een knipoog ingericht op thema bloem, vogel, wei, heide, schaap en bos. Er is een speelveld met voetbaldoelen, korfbalpaal en trampoline aanwezig, alsmede 2 mammoetskelters, een loopfiets, een driewieler én een traptractor. Speelgoed, boeken en tijdschriften zijn volop aanwezig.
Let op: dit veld is in juni, juli en augustus en op feestdagen in gebruik als campingveld en kan dus beperkt of niet te gebruiken zijn als speelveld!

De bedden zijn voorzien van een- of tweepersoonsmatrassen. Elk bed heeft een eenpersoons dekbed. Er zijn twee kinderbedjes en -stoelen aanwezig. Hier kunt u gratis gebruik van maken. Max. 2 honden zijn welkom, aangelijnd op het terrein.

De indeling

Begane grond
– aparte woonkeuken en zitkamer
– 2 slaapkamers ( totaal 4 slaapplaatsen 2-2 )
– 2 badkamers, die in januari van dit jaar volledig verbouwd zijn.
– een van alle gemakken voorziene keuken en een gezellige l-vormige eethoek
– * 2 combi ovens, vaatwasser, koelkast, apart tafelmodel diepvries, Senseo en koffiefilter-apparaat

Bovenverdieping
– 4 slaapkamers op de 1e verdieping ( totaal 12 slaapplaatsen: 4-4-2-2 )*, elk met een wastafel
– een toiletruimte

Bekijk foto’s van onze groepsaccommodatie / Familiehuis