Minicamping Drenthe | De Niezinghoeve in Ruinen

Kennis maken met Dick en Hanneke

Dick,

geboren en getogen in de Haarlemmermeer, altijd met veel enthousiasme gewerkt op het akkerbouwbedrijf aldaar, samen met zijn broer en vader. Nooit gedacht dat hij het roer op een dag om zou gooien. Al drie en dertig jaar gelukkig getrouwd met…….

Hanneke,

opgegroeid in Amsterdam, tot 2006 leerkracht geweest op verschillende basisscholen, waarna het begon te “kriebelen” en zij zich heeft laten omscholen naar de zorg.

Na twee jaar van voorbereiding was het zo ver. De ommezwaai van een boeren- naar een vakantiebedrijf! We kunnen gerust zeggen, dat deze stap weloverwogen genomen is, en…….. met zorg! Dat laatste kunt u wel letterlijk nemen: met zorg. Want sinds kort ontvangen wij met veel plezier zorgvragers èn mantelzorgers! In deze tijd van vergrijzing, burgerparticipatie, overvolle agenda’s en bezuinigingen in de zorg leek ons dit een vanzelfsprekende stap. We informeren u graag over de mogelijkheden!

De verhuizing had grote gevolgen, ook voor de vijf kinderen. De drie oudste kinderen wonen inmiddels in Amsterdam en omgeving. De twee jongsten hebben hun plek in Meppel gevonden, en zijn nog aan de studie.

De namen “k/Nus”, “Koetjes & Kalfjes”, “Knop Om”, en “de Kleine Knip” zijn niet voor niets gekozen. Ze staan voor gezelligheid, gemoedelijkheid èn voordelig genieten in het prachtige Drenthe!